Berluskoni: Ne gledam Milan!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Ne gledam Milan!

Dugogodišnji vlasnik Milana Silvio Berluskoni otkrio je da ne gleda mečeve tog kluba, otkako ga je prodao kineskim investitorima.

Berluskoni je protekle godine prodao Milan posle skoro tri decenije, koliko je bio na čelu kluba sa San Sira, a od tada je nekoliko puta isticao nezadovoljstvo poslovanjem novih vlasnika.

- Ne gledam više Milanove mečeve, pošto se sadašnji stil igre kosi sa mojim pogledima na fudbal. Igraju igru koja je protiv mojih principa, zahvljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojima sam postao najuspešniji predsednik u istoriji. Očigledno da nisu poslušali moje savete - saopštio je Berluskoni.

Milan ne igra na očekivanom nivou od starta sezone, uprkos velikim ulaganjima. Trenutno se nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A, sa 23 boda manje od vodećeg Napolija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.