Berluskoni: Milan će opet napustiti teren ako bude rasizma

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Milan će opet napustiti teren ako bude rasizma

Predsednik italijaskog Milana Silvio Berluskoni rekao je da se divi potezu fudbalera svog kluba koji su zbog rasnih uvreda sa tribina napustili prijateljski meč protiv Pro Patrije i obećao da će to učiniti opet, ukoliko bude sličnih incidenata.
Divim se ponašanju igrača i izjavama koje su posle toga dali. Pozvao sam Kevina Prinsa Boatenga i čestitao mu na njegov reakciji posle sramnih uvreda sa tribina. Uveravam vas da će igrači Milana opet napustiti teren ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << budu izloženi rasnim uvredama – rekao je Berluskoni, a prenosi Rojters.
Susret je prekinut u 26. minutu, nakon što su domaći navijači vređali tamnopute igrače rosonera, Sulija Muntarija, Boatenga i Mbaja Nijanga.
Boateng je neposredno pre prekida, besan zbog rasističkog dobacivanja huligana, skinuo dres, šutnuo loptu i krenuo ka svlačionici, a njegov primer sledili su ostali igrači Milana koji nisu želeli da nastave utakmicu.
Ukoliko istraga utvrdi da je bilo vređanja na rasnoj osnovi, što je izvesno, domaći klub Pro Patrija biće kažnjen.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni: Milan će opet napustiti teren ako bude rasizma, divim se Boatengu

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Predsednik italijaskog Milana Silvio Berluskoni rekao je da se divi potezu fudbalera svog kluba koji su zbog rasnih uvreda sa tribina napustili prijateljski meč protiv Pro Patrije i obećao da će to učiniti opet, ukoliko bude sličnih incidenata..."Divim se ponašanju igrača i izjavama koje su posle...

Nastavak na Blic...

Berluskoni podržao svoje igrače

Izvor: B92, 04.Jan.2013

Predsednik Milana Silvio Berluskoni rekao je da se divi potezu svoih igrača koji su zbog rasnih uvreda sa tribina napustili prijateljski meč protiv Pro Patrije...Berluskoni je, takođe, obećao da će to učiniti opet, ukoliko bude sličnih incidenata...„Divim se ponašanju igrača i izjavama koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.