Beri odlazi iz Evertona

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2017, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beri odlazi iz Evertona

Sa ostrva stiže vest da je iskusni vezista na izlaznim vratima 'Gusion Parka'.

Prema poslednjim informacijama koje dolaze iz Engleske, Garet Beri će tokom ove sedmice preći u Vest Bromvič Albion.

Izvori bliski 'Vrećicama' prenose da je transfer blizu realizacije i da će bivši reprezentativac Engleske biti Toniju Pjulisu na raspolaganju za meč drugog kola protiv Barnlija.

Beri je najveći deo karijere proveo u redovima gradskog rivala Vest Broma, Aston >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vile. Čak 11 sezona igrao je za Vilijane, odigrao 451 meč i postigao 52 gola.

Potom je proveo tri sezone u Mančester Sitiju, a prethodne četiri bio je član Evertona.

Ništa nije nagoveštavalo da će Beri napustiti 'Karamele' ovog leta, bio je prilično naložen u predsezoni što je Everton "nikad jači", ali izgleda da mu je stavljeno do znanja da nije u prvom planu.

#wba expect to sign @Everton's, Gareth Barry this week, and hope to have him available for the trip @BurnleyOfficial this coming Saturday.

— Steven B (@StevenWBA) August 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.