Izvor: RTS, 25.Apr.2021, 19:51

Beretini šampion turnira u Beogradu

Italijanski teniser Mateo Beretini nadigrao je Rusa Aslana Karaceva sa 2:1 (6:1, 3:6, 7:6/7:0/) u finalu Otvorenog prvenstva Srbije u tenisu. Beretini je u vrlo ravnopravnoj i do kraja neizvesnoj igri nadigrao Karaceva u taj brejku trećeg odlučujućeg seta.
Beretini je dobro ušao u meč i samouvereno, posle dva vezana brejka, osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvi set sa 6:1 posle samo 27 minuta igre.


Ipak Karacev se na početku drugog seta uspešno vraća u meč i uzvraća brejkom za prednost koju održava do konačnog osvajanja seta za 6:3 i izjednačenje od 1:1 u setovima.
U odlučujućem setu odvijala se ravnopravna borba, a oba tenisera osvajaju po jedan brejk na drugom servis gemu suparnika, da bi potom osvajanjem svojih servis gemova meč uveli u taj brejk.
Već na samom startu taj brejka Beretini uspeva da osvoji dva mini brejka za prednost od 3:0, da bi potom sigurno servirao i potvrdio vođstvo sa dva osvojena servisa za 5:0. Potom osvaja još dva mini brejka za ubedljivih konačnih 7:0.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beretini osvojio Srbija open

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021

Italijan Mateo Beretini pobednik je ATP turnira Srbija open u Beogradu. Italijan postavljen za drugog nosioca je u odlučujućem meču savladao Rusa Aslana Karaceva 6:1, 3:6, 7:6 (7:0).

Nastavak na N1 televizija...

Mateo Beretini osvojio Srbija open

Izvor: Radio 021, 25.Apr.2021

Italijanski teniser Mateo Beretini trijumfovao je na Srbija openu, pošto je danas u finalu pobedio Rusa Aslana Karaceva u tri seta,sa 6:1, 3:6, 7:6 (7:0)...Deseti teniser sveta je tako opravdao ulogu favorita u finalu i osvojio četvrtu titulu u karijeri, prvu u ovoj godini...Prvi set Beretini je dobio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.