Beretini propušta Masters u Rimu

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 22:16

Beretini propušta Masters u Rimu

Italijan Mateo Beretini neće moći da igra na Mastersu u Rimu.

Turnir na terenima Foro Italika na programu je od 10. do 21. maja i poslednja je provera na turnirima Serije ATP 1.000 pred drugi grend slem sezone, Rolan Garos.

Nekada šesti teniser sveta i bivši finalista Vimbldona, povredio se u Monte Karlu i zbog toga ga ne terenu nema ni ove nedelje, na Mastersu u Madridu.

Beretini je obavio nove preglede i ustanovljeno je da zbog povrede mišića abdomena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće još neko vreme moći da se takmiči.

"Nadao sam se daću moći da igram u Rimu, turniru koji mi tako mnogo znači i gde su počeli moji teniski snovi. Nažalost, novi rezultati pregleda magnetnom rezonancom pokazali su da moram da mirujem bar još nedelju dana, pre nego što počnem da treniram. Teško je prihvatiti to da neću igrati u Rimu, ali zahvalan sam mojim navijačima iz Italije. Vaša podrška znači mi mnogo, rekao bih sve. Jedva čekam da opet zaigram pred vama", poručio je Beretini preko Instagrama.

Tako je pod upitnikom i njegov nastup na Rolan Garosu mada će do 28. maja imati dovoljno vremena da se oporavi i zaigra.

Veća je verovatnoća da će se Mateo sada koncentrisati na deo sezone koji se igra na travi počevši od turnira na Kvinsu i na Vimbldonu, gde veruje da ima mnogo veće šanse za trijumf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.