Berbatov oborio rekord Stoičkova

Izvor: Blic, 14.Jan.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berbatov oborio rekord Stoičkova

Napadač Mančester junajteda Dimitar Berbatov po šesti put je proglašen za najboljeg fudbalera Bugarske.

Hristo Stoičkov i Dimitar Berbatov

Ovaj 28-godišnjak je tako oborio rekord slavnog Hrista Stoičkova koji je od 1989. do 1994. godine pet puta dobijao ovo priznanje.

Berbatov je u izboru bugarske kuće fudbala sakupio 218 bodova, sedam manje je dobio kapiten Aston Vile Stilijan Petrov, a na trećem mestu je završio bivši fudbaler Crvene zvezde a sada Tereka iz Groznog Blagoj Georgijev sa 103 boda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berbatov najbolji fudbaler Bugarske

Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Jan.2010

Napadač Mančester Junajteda Dmitar Berbatov šesti put je proglašen za najboljeg bugarskog fudbalera godine. Na taj način, 28.godišnji kapiten reprezentacije Bugarske nadmašio je legendarnog Hrista Stoičkova, koji je za najboljeg fudbalera Bugarske bio proglašavan pet puta, od 1989. do 1994....

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.