Berardi propušta EURO?

Izvor: B92, 03.Mar.2024, 19:23

Berardi propušta EURO?

Fudbaler Sausola i reprezentativac Italije Domeniko Berardi povredio se na utakmici Serije A koju je njegova ekipa igrala sa Veronom,

Postoje velike šanse da će propustiti Evropsko prvenstvo koje se igra ovog leta u Nemačkoj.

Sasuolo je poražen na gostujućem terenu od Verone danas 1:0 u utakmici 27. kola Serije A.

Berardi je u 60. minutu napustio teren, nakon što je osetio bol u desnom članku nakon prijema lopte, a saigrači su mu pomogli da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teren. Trener Sausola Davide Baljardini rekao je da se sumnja da je došlo do pucanja Ahilove tetive.

Berardi je za Italiju odigrao 14 utakmica i postigao pet golova, od kojih su tri bila na Evropskom prvenstvu u Engleskoj pre tri godine kada je Italija postala šampion.

Aktuelni šampioni Evrope nalaze se u grupi B sa Hrvatskom, Albanijom i Španijom. Odbranu titule će započeti 15. juna u Dortmundu duelom sa Albanijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.