Beogradski ATP turnir u maju

Izvor: B92, 02.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski ATP turnir u maju



Beograd dobija ATP turnir. Ovu informaciju za "Sportski žurnal" potvrdio je Nikola Pilić koji će biti direktor manifestacije u maju naredne godine.

"Organizatori u holandskom Amersfortu našli su se u finansijskim problemima. Kompanija Femili sport je poslala ponudu i turnir će se u glavnom gradu Srbije održati u maju 2009. godine i imaće nagradni fond 370 hiljada evra. Pored svih najboljih srpskih tenisera planirano je i učešće dvojice igrača iz Top 15", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Pilić za "Žurnal".

Mečevi će se najverovatnije igrati na terenima sportskog centra "Milan Gale Muškatirović" (nekadašnji 25. maj), gde će se održati i deo takmičenja na Univerzijadi.

Turnir u Amersfortu u kalendaru je ATP-a i trebalo je da traje od 4. do 10. maja i da prethodi Mastersu u Madridu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pilić: Beograd dobio ATP turnir

Izvor: Mondo, 02.Okt.2008

Teniski stručnjak Nikola Pilić potvrdio je da će Beograd sledeće godine biti domaćin ATP turnira.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.