Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 16:28

Beograđanin Simov više nije trener najtrofejnijeg makedonskog kluba

Avantura srpskog trenera u makedonskom sportskom brendu trajala je kratko...

Goran Simov više nije trener Vardara. Beograđanin je posle samo četiri kola u Drugoj makedonskoj fudbalskoj ligi – Zapad prekinuo saradnju sa crveno-crnima, a razlog su rezultati koje je ekipa zabeležila na startu nove sezone.

Vardar je sezonu počeo sa omladincima i odigrao nerešeno sa Korabom (0:0), nakon čega su usledila dva velika derbija protiv Sileksa (poraz od 1:2) i protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Voske Sport (pobeda od 2:0). U trećoj rundi Simov je poražen od Veleste i to posle preokreta (1:2), što mu je presudilo...

Fudbalski klub Vardar potvrdio je da je Simov promenjen, a na njegovo mesto postavljeno je privremeno rešenje. Tim će voditi jedan od pomoćnika Gorana Simova, bivši fudbaler crveno-crnih Nikola Gligorov.

Ovaj 46-godišnjak je u redove Vardara stigao pred početak sezone. Sastavio je novi tim, ali nije imao dovoljno vremena da izvuče najbolje iz njega.

"Vardaru pre svega želim sve najbolje u budućnosti, mnogo uspeha i bolje rezultate. Veliki pritisak je napravio svoje. Imali smo samo četiri kola, praktično tri, ako uzmem u obzir da sam u prvom kolu igrao sa omladincima. Rezultati možda nisu najbolji, ali se mora priznati da je ovaj tim nov i tek stvoren. Ipak, želim sve najbolje onome ko će me naslediti i želim da uprava kluba vrati Vardar tamo gde mu je mesto, a to je u Prvoj ligi ”, rekao je Simov.

Piše: Martin TANASKOVSKI

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.