Beograd postaje prestonica svetske atletike VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 20:36

Beograd postaje prestonica svetske atletike VIDEO

Beograd će od utorka biti prestonica svetske atletike.

U Atletskoj dvorani na Banjici biće održano prestižno takmičenje na kojem će učestvovati mnogobrojni srpski, ali i atletičari iz drugih zemalja širom planete.

Na "Belgrade Indoor Meeting" gledaćemo i neke od najvećih zvezda današnjice, a najveća od njih biće poznati bacač kugle sa Novog Zelanda Tom Volš, koji je prisustvovao konferenciji za štampu zajedno sa predsednikom Belgrade Indoor Meetinga Mihailom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dudašom, našim bacačem kugle Asmirom Kolašincem i srpskom skakačicom udalj, Milicom Gardašević.

Za početak se svim prisutnima uz dobrodošlicu obratio Mihail Dudaš, koji je istakao da će publika sutra moći da prati više od 160 atletičara iz preko 44 zemlje.

Zatim je svima poruku poslao i naš Asmir Kolašinac, koji je dodao da bi ovo moglo da bude i njegovo poslednje takmičenje u Beogradu, s obzirom na to da je već na kraju svoje duge i uspešne karijere.

Gledaćemo na Banjici i sjajnu Milicu Gardašević, koja je obećala da će sutra pokušati da dosegne do svog ličnog rekorda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.