Benzinom zapalio auto na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzinom zapalio auto na Novom naselju

Automobil marke fijat izgoreo je jutros oko 4 časa na Bulevaru vojvode Stepe, a nezvanično se moglo čuti da ga je zapalio vlasnik.

Kako su za 021.rs potvrdili u dežurnim službama, požar su ugasili vatrogasci, dok je muškarca privela policija, a nije bilo potrebe za intervencijom Hitne pomoći.

Svedoci navode da je pre paljenja vozila muškarac došao kolima na pumpu na Bulevaru vojvode Stepe i kupio nekoliko litara goriva koje je sipao u kanister. On je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << već tada na samoj pumpi pokušao da zapali vozilo, ali su ga radnici nekako sprečili, nakon čega se odvezao nekoliko desetina metara dalje i tada polio auto gorivom i zapalio ga.

Vatrogasci koji su brzo došli na lice mesta nisu mogli da spreče da vatra proguta vozilo.

Policija je privela vlasnika spaljenog vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.