Benzema zbog povrede propušta El Klasiko?

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema zbog povrede propušta El Klasiko?

Centarfor Real Madrida Karim Benzema zbog povrede zadnje lože neizvestan je za prvi El Klasiko u sezoni u Barseloni 28. oktobra.

Francuski fudbaler povredio se u subotu na gostovanju Alavesu, morao je da izađe već na poluvremenu, i čeka ga dvonedeljna pauza.

Zato je pitanje da li će prvi napadač kraljevskog kluba biti u potpunosti spreman za iscrpljujući meč na Nou Kampu.

Real i sa Benzemom ima problem sa efikasnošću, čak četiri utakmice u nizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije dao gol - što mu se nije desilo od 1985. godine.

Benzema je upisao četiri pogotka u Primeri ove sezone, po dva protiv Ðirone i Leganesa, a sigurno propušta duele sa Levanteom i Plzenjom u Ligi šampiona.

On se našao na spisku od 30 imena u konkurenciji za Zlatnu loptu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benzema zbog povrede propušta El Klasiko?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018

Centarfor Real Madrida Karim Benzema zbog povrede zadnje lože neizvestan je za prvi El Klasiko u sezoni u Barseloni 28. oktobra...Francuski fudbaler povredio se u subotu na gostovanju Alavesu, morao je da izađe već na poluvremenu, i čeka ga dvonedeljna pauza...Zato je pitanje da li će prvi napadač...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.