Benzema rešio Madrilenjo! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema rešio "Madrilenjo"! (video)

Real Madrid bolji, čime je utvrdio prvo mesto na tabeli.

Real Madrid je slavio u velikom derbiju Madrida, bilo je 1:0 zahvaljujući daleko boljoj igri u drugom poluvremenu. U prvom je Real napadao, ali je to bilo jalovo dok je možda čak Atletiko bio konkretniji.

Vitolo je promašio veliku šansu za Atletiko u 18. minutu, a onda je Korea u 24. minutu pogodio stativu. Do kraja poluvremena Korea šutira pored gola iz dobre situacije.

Real je imao svoje poluprilike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jednu preko Ramosa, ostali napadi su bili jalovi i moralo je nešto da se promeni pred drugo poluvreme.

Zidan je odlučio da napravi dvostruku izmenu, Vinisius i Lukas Vaskez su ušli i napravili velike probleme odbrani Atletika. Gol smo videli u 56. minutu utakmice.

Upravo je Vinisius poslao sjajnu loptu za Ferlanda Mendija koji fantastično pronalazi Benzemu koji je bio sam na drugoj stativi za 1:0. Mat u tri poteza.

Odlično je Zidan postavio zid ispred golmana Kurtoe u nastavku, Atletiko nije ni pretio, pa je Real definitivno na prvom mestu i nakon ovog kola.

Luka Jović danas nije dobio šansu, baš kao ni Šaponjić na drugoj strani.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Derbi igrali Lajpcig i Menhengladbah, pobedio Bajern! Komedija kod gola Patrika Šika! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020

U derbiju 20. kola Bundeslige bez pobednika...Borusija iz Menhengladbaha nije uspela da sačuva prednost iz prvog poluvremena i da slavi protiv Lajpciga sa 1:2 u gostima, što bi je vratilo na drugo mesto na tabeli. Čitav razvoj situacije najviše je odgovarao Bajernu koji je usamljen na vrhu. Na kraju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.