Benzema povređen

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 17:45

Benzema povređen

Napadač Real Madrida Karim Benzema neće biti u sastavu tima na gostovanju Đironi u 31. kola La Lige.

Francuski fudbaler neće moći da pomogne timu zbog povrede, jer je nezgodan udarac dobio revanš meču četvrtina finala Lige šampiona protiv Čelsija u Londonu.

Trener Madriđana Karlo Ančeloti ima velikih problema sa povređenim igračima, pošto ne može da računa ni na Edena Azara, Davida Alabu, Danija Sebaljosa i Ferlana Mendija.

"Benzema će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati protiv Almerije za vikend ako se oporavi od povrede. On je veoma važan za Real, u prethodnim mečevima je bio fantastičan i nije se štedeo. Benzema želi da igra čim to bude moguće i mi ga podržavamo u tome", rekao je Ančeloti.

Kraljevski klub gostue Đironi u utorak od 19.30 sati, a Real je drugi na tabeli sa 65 bodova, i ima 11 bodova manje od Barselone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.