Benzema opet može blizu Valbuene, ide na EURO?

Izvor: RTS, 11.Mar.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema opet može blizu Valbuene, ide na EURO?

Napadaču madridskog Reala Karimu Benzemi ukinuta je sudska zabrana prilaska reprezentativnom kolegi Matijeu Valbueni, čime su stvoreni preduslovi za njegov povratak u nacionalni tim Francuske.
Benzema je trenutno van terena zbog povrede i verovatno neko vreme neće biti na raspolaganju selektoru Didijeu Dešamu.

Bilo kako bila, sudska zabrana prilaska Matijeu Valbueni mu je ukinuta, prenosi Rojters, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što povlači da su se stvorili uslovi da se vrati u nacionalni tim.
Fudbaleru "los blankosa" je ova mera bila izrečena zbog sudskog spora koji se vodi protiv njega, a sve povodom navodne umešanosti u ucenjivanje Valbuene zbog eksplicitnog video-snimka.
Benzema sasvim sigurno neće igrati prijateljske mečeve sa Holandijom i Rusijom krajem meseca. Francuska je jedan od favorita Evropskog prvenstva - ne samo zbog toga što je i domaćin - i to bi bila i bez Benzeme u timu. Međutim, jasno je da im šanse drastično rastu sa jednim od najboljih napadača današnjice.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Benzema ipak može na EURO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2016

Golgeteru Reala Karimu Benzemi ukinuta je sudska zabrana prilaska reprezentativnom kolegi Matijeu Valbueni, čime su stvoreni preduslovi za njegov povratak u nacionalni tim Francuske, prenosi Rojters...Benzemi je ova mera bila izrečena zbog sudskog spora koji se vodi protiv njega, a u pitanju je umešanost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.