Benzema o teškim optužbama i otmici: Da li je ovaj svet ozbiljan?!

Izvor: B92, 19.Okt.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema o teškim optužbama i otmici: Da li je ovaj svet ozbiljan?!

Nekoliko rođaka napadača Real Madrida Karima Benzeme navodno je otelo njegovog nekašanjeg agenta Lea De Souzu, a Benzema je negirao da je to tačno.

Mada nije direktno umešan, internacionalac Francuske se tim povodom ipak oglasio, nakon što je francuski Medijapart pokrenuo aferu.

De Souza je otet sedmog oktobra u Parizu posle utakmice Pari Sen Žermena i Liona (5:0), a Medijapart je pisao da je već dan kasnije podneo tužbu.

Navodno je video crni kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u koji ga odvlače otmičari, kao i siluetu Karima Benzeme u pozadini kombija.



"Benzemin rođak dodirne ruku De Souze i to je otmica', 'De Souza je pretučen, nije sposoban za posao', 'De Souza kaže da je Benzema bio u kombiju, istražitelji to odbacili'. Da li ovaj svet ozbiljan? Prestanite, ostavite me na miru"
, napisao je Benzema na društvenim mrežama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.