Benzema hoće više minuta

Izvor: Mondo, 09.Nov.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema hoće više minuta

Francuz želi više vremena da provodi na terenu, ali je svestan da je golgeterski manje raspoložen nego ranije.

Fudbaler Real Madrida Karim Benzema nezadovoljan je minutažom koju dobija od trenera Žozea Murinja.

"U poslednje vreme sam više vremena proveo na klupi nego u igri. Želim da više budem na terenu i trudim se da pružim maksimum kada god dobijem šansu. Nadam se da ću u narednom periodu dobijati više prilika da nastupam", rekao je Benzema za francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << list Ekip.

Reprezentativac Francuske je istakao da ima punu podršku trenera Murinja i da ga Portugalac uvek podstiče da pruža više.

"Murinjo je uvek uz mene, pruža mi podršku i ne dozvoljava mi da odustanem. Čak i kada stvari idu odlično, on mi govori da je moj rad solidan. On to radi kako bismo svi pružili još više", istakao je Benzema.

Ovaj 24-godišnjak je ove sezone odigrao 15 utakmica za Real na kojima je dao pet golova i imao sedam asistencija.

"Istina je da postižem mnogo manje golova nego ranije, ali sada mnogo više učestvujem u igri i pokušavam da stvorim prostor saigračima. Nisam zabrinut zbog toga jer sam imao neke odlučujuće pasove. Ako od mene budu želeli da manje asistiram, a više igram na gol, ja to mogu da uradim, ali bi bilo štetno za tim", kazao je on.

Benzema je u Real došao na leto 2009. godine iz francuskog Liona za 41 milion evra i od tada je za španski klub odigrao 148 utakmica i postigao 72 gola.

(Beta, MONDO - foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.