Benzema dvaput savladao Dmitrovića za preokret Reala

Izvor: RTS, 06.Apr.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema dvaput savladao Dmitrovića za preokret Reala

Fudbaleri Real Madrida savladali su Eibar na svom terenu sa 2:1, u utakmici 31. kola španske La Lige. Real je gubio na poluvremenu, ali je zahvaljujući dvostrukom strelcu Karimu Benzemi došao do preokreta.
Eibar je sjajno odigrao prvih 45 minuta na "Santjago Bernabeuu" i u finišu prvog dela poveo posle izuzetne akcije.

Kukurela je pokrenuo akciju po levoj strani, dodao do Eskalaneta, a ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << idealno proigrao Kardonu na drugoj stativi. Napadač Eibara je lepo primirio loptu i ubacio je u mrežu.
Tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi "kraljevski klub" izjednačio nakon sat vremena igre. Sa desnog boka centrirao je Marko Asensio, Benzema bio najviši u skoku na drugoj stativi i pogodio za 1:1.
Nisu uspevali igrači Zinedina Zidana sve do 81. minuta da prelome utakmicu, ali su nekako uspeli zahvaljujući francuskom napadaču. Gotovo identična situacija viđena je kao kod prvog gola, pa srpski golman Marko Dmitrović nije imao šanse da odbrani.

Real je ostao treći sa 60 bodova, dva manje od gradskog rivala Atletika, dok je Eibar 11. sa 39 bodova.
U prvoj utakmici dana Espanjol je sa 2:1 nadigrao Đironu u gostima.
Katalonski derbi u kojem ne učestvuje Barselona pripao je gostima koji 13. na tabeli, mesto iznad današnjeg protivnika, a deli ih četiri boda.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - Dmitrović i drugovi umalo do senzacije na Bernabeu, Benzema vadio kestenje iz vatre! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019

Na kraju je moglo biti i ubedljivije...Fudbaleri Reala ostvarili su pobedu u Madridu gde su savladali Eibar 2:1 nakon preokreta...U ne preterano zanimljivom prvom poluvremenu utakmice Eibar je u 37. minutu uspeo da stigne do iznenađujućeg vođstva kada je Mark Kardona savladao nemoćnog Navasa...Nakon...

Nastavak na Sportske.net...

REAL POBEDIO EIBAR: Benzema dva puta savladao Dmitrovića za preokret

Izvor: Kurir, 06.Apr.2019

Fudbaleri Real Madrida pobedili su danas Eibar sa 2:1, u 31. kolu Primere. Real je pobedio posle preokreta, golovima u drugom poluvremenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.