Benzema dogovorio sve sa Realom

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 18:55

Benzema dogovorio sve sa Realom

Fudbaler Reala Francuz Karim Benzema dogovorio je produženje ugovora sa madridskim klubom do 30. juna naredne godine, prenose španski mediji.

Španski sportski list As navodi da su čelnici Reala primenili nepisano pravilo da osvajač "Zlatne lopte" automatski produži saradnju sa madridskim klubom.

On je imao ugovor sa Realom do 30. juna ove godine.

Benzema je prošle sezone osvojio "Zlatnu loptu" za najboljeg fudbalera sveta.

As ističe da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << francuski napadač postigao dogovor sa predsednikom Reala Florentinom Perezom i da će i naredne sezone predvoditi napad aktuelnog evropskog šampiona.

Benzema (35) je u Real stigao 2009. godine iz Reala, a za madridski klub je odigrao 640 utakmica i postigao je 349 golova. Sa madridskim klubom je osvojio 23 trofeja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.