Benteke zaustavio Lester, Hidink debitovao remijem

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benteke zaustavio Lester, Hidink debitovao remijem

Fudbaleri Liverpula prekinuli su sjajnu seriju Lestera pobedom an Enfildu 1:0 (0:0) u utakmici 18. kola Premijer lige. Jedini gol postigao je Belgijanac Kristijan Benteke u 63. minutu.

Gus Hidink remijem protiv Votforda 2:2 debitovao je po drugi put na klupi Čelsija. Utakmica će se pamtiti po promašenom penalu Brazilca Oskara u 80. minutu, koji su prilikom izvodnjenja okliznuo kao nekada Dejvid Bekam i DŽon Teri.

Čelsi je poveo golom Dijega Koste u 32. minutu, samo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 10 minuta kasnije izjednačio je Tron Denej iz penala nakon što je Nemanja Matić igrao rukom. U nastavku prednost gostima doneo je Odion Igalo u 57, a izjednačio je ponovo Kosta već u 65. minutu. Španac je dobio žuti karton zbog kojeg neće igrati u narednom kolu protiv Junajteda. Branislav Ivanović i Nemanja Matić odigrali su ceo meč.

Mančester Siti je savladao Sanderlend 4:1, zahvaljujuci najviše sjajnom Belgijancu Kevinu De Brujneu koji je postigao gol i asistirao Sterlingu i Boniju. U strelce se upisao i Jaja Ture, a sa druge strane Fabio Borini.

Ceo meč za Siti odigrao je Aleksandar Kolarov.

Siti je koreografijom navijača predstavio novi redizajnirani grb.

U ostalim mečevima popodnevnog programa Totenhem je pobedio Norič 3:0, uz dva gola Harija Kejna, Svonsi je savladao Vest Bromvič 1:0, a remizirali su Aston Vila i Vest Hem 1:1, odnosno Bornmut - Kristal Palas 0:0.

Ranije danas Stouk je savladao Mančester Junajted 2:0.

Od 18.30 igraju NJukasl - Everton, a od 20.45 Sautempton - Arsenal.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Benteke zaustavio Lester, Hidink debitovao remijem

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2015

LIVERPUL - Fudbaleri Liverpula prekinuli su sjajnu seriju Lestera pobjedom na "Enfildu" 1:0 (0:0) u utakmici 18. kola Premijer lige...Jedini gol postigao je Belgijanac Kristijan Benteke u 63. minutu...Gus Hidink remijem protiv Votforda 2:2 debitovao je po drugi put na klupi Čelsija. Utakmica će se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.