Benitez vraća Toresa u život

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez vraća Toresa u život

Selektor reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je da je novi menadžer Čelsija Rafael Benitez idealno rešenje da vrati u formu Fernanda Toresa.
Benitez je 2007. godine doveo Toresa iz Atletiko Madrida u Liverpul, gde je za četiri godine postigao 81 gol na 142 utakmice.
Španski napadač, ipak, nije pokazao puno od prelaska u Čelsi i mogao bi da dobije status promašene investicije.
Benitez je doprineo povećanju ugleda španskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << trenera u svetu i sada je preuzeo veliki klub. On je u stanju da vrati u život Toresa, niko ga ne poznaje bolje od Rafe – rekao je Del Boske za španske medije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Del Boske: Benitez najbolje poznaje Toresa

Izvor: Blic, 22.Nov.2012

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske rekao je da je novi menadžer Čelsija Rafael Benitez idealno rešenje da vrati u formu Fernanda Toresa...Benitez je 2007. godine doveo Toresa iz Atletiko Madrida u Liverpul, gde je za četiri godine postigao 81 gol na 142 utakmice...Španski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.