Benitez ne želi u Real Madrid

Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez ne želi u Real Madrid



Menadžer Liverpula Rafael Benitez demantovao je danas novinske napise da se nedavno sastao sa predstavnicima madridskog Reala i da pregovara o prelasku u "kraljevski klub".

"U štampi uvek ima raznih glasina, pogotovo kada se radi o klubu kakav je madridski Real. I sam sam pročitao u novinama da sam se sastao sa ljudima iz Reala, što naravn nije tačno. Istina je da sam veoma srećan u Liverpulu i da ovde imam maksimalnu podršku", rekao je Benitez. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Španski stručnjak je dodao da nije sporna njegova želja da nastavi rad na Enfildu, ali da će ipak sve zavisiti od novih američkih vlasnika.

„Činjenica je da su novi ljudi postali vlasnici kluba i veoma je važno da sa njima što pre razgovaram. Preliminarni razgovor smo obavili kada su oni prvi put došli u klub, ali želeo bih da se susretnem s njima još jednom što pre je moguće. Pritom mi nije najvažnija priča o količini novca koju ću imati na raspolaganju za pojačanja, već pre svega želim da čujem šta oni planiraju da urade kako bi klub još više napredovao", rekao je Benitez.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.