Benitez: Ne napadajte Toresa, protiv Svonsija je igrao sa bolovima u stomaku

Izvor: Blic, 11.Jan.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Ne napadajte Toresa, protiv Svonsija je igrao sa bolovima u stomaku

Menadžer Čelsija Rafa Benitez obratio se navijačima u pokušaju da im približi ponovo Fernanda Toresa, za kojeg "plavci" na tribinama očito nemaju nekog strpljenja.

Čim spoji dve partije bez postignutog gola, navijači, kako tvrdi Benitez, odmah krenu da mu zvižde, ali time mu sigurno neće pomoći.

"Zamolio bih navijače za malo razumevanja za Fernanda. Protiv Svonsija je recimo igrao sa ogromnim bolovima u stomaku. Bio sam prisutan kada je pre meča kod doktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tražio tablete koje bi mu pomogle da odigra makar poluvreme. I pored toga je izdržao skoro ceo meč, a Dembu Ba nisam mogao da izvedem od prvog minuta jer je imao problema sa zadnjom ložom", rekao je Benitez.

Španac je dodao i da potpuno razume navijače koji od Toresa očekuju stalno samo golove.

Povezane vesti: Benitez brani Toresa: Odlično se postavlja kod kornera, a i daje golove na treningu Del Boske: Benitez najbolje poznaje Toresa Tores kod Abramoviča lobirao za Beniteza?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.