Benitez: Materaci je težak lažov

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Materaci je težak lažov

Trener Čelsija oštro odgovorio Marku Materaciju koji je izneo svoje viđenje vremena dok su on i Benitez sarađivali u Interu. "Sve što Materaci kaže je laž".

Nekadašnji defanzivac Intera Marko Materaci udario je "u živac" Rafaela Beniteza.

Sadašnji privremeni trener Čelsija pobesneo je kada je čuo šta je sve Materaci rekao o njemu u vreme dok je bio šef stručnog štaba Intera.

Između ostalog, Materaci je Benizeta nazvao "slabićem", a rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i je da Španac naredio da se uklone sve fotografije njegovog prethodnika u Interu, Žozea Murinja iz svlačionice milanskog kluba.

"Materaci laže. Sve što taj čovek kaže je laž", odgovor je Beniteza.

Materaci je rekao za Beniteza da je bio kao neki učitelj i da su se svi osećali kao da su se vratili u školu.

"Da sam ja predsednik nekog kluba ne bih mu poverio tim. Nije mi se dopao njegov način ophođenja prema igračima. Veliki treneri poput Murinja ili Marčela Lipija okupe igrače i kažu im šta može, a šta ne može, a on je pisao pravila. Bilo je kao da smo u saobraćaju ili u školi", rekao je Materaci.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.