Benitez: Igrači se oporavili u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2009, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Igrači se oporavili u Beogradu

Menadžer Liverpula Rafael Benitez tvrdi da je "masaža placentom" u Beogradu pomogla njegovim igračima, koji će možda biti u sastavu za subotnji meč sa Mančester sitijem, prenose mediji na Ostrvu.

"Mnogo se pričalo o specijalnom tretmanu u Srbiji. Dobili smo dosta izveštaja i odlučili da igrače pošaljemo tamo na lečenje. Znamo da je mnogo igrača odlazilo u Beograd iz različitih klubova za sedam godina", izjavio je španski stručnjak.

"Evo ih, već dva dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << treniraju. Očigledno je delotvoran tretman za povrede mišića", dodao je Benitez.

U Beogradu su u prethodnom periodu boravili Glen Džonson i Fabio Aurelio, a prošle nedelje i Josi Benajun i Albert Riera, koji su se lečili kod doktorke Marijane Kovačević.

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da ne odobrava "alternativne" metode lečenja, koje je koristio fudbaler londonskog kluba Robin van Persi.

"Nisam pristalica toga, ali nisam ni doktor da odlučujem. Video sam mnogo bizarnih tretmana. Video sam ih dovoljno da napišem knjigu, ali poštujem i individualnu slobodu svakoga da se leči kako želi", istakao je Francuz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.