Benitez: Ako Liverpul proda Toresa, ja odoh

Izvor: Blic, 17.Nov.2009, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benitez: Ako Liverpul proda Toresa, ja odoh

Američki suvlasnici Liverpula Tom Hiks i Džordž Žilet kao jednu od opcija za saniranje duga kluba od 245 miliona funti vide prodaju Fernanda Toresa, međutim, to se nimalo nije svidalo menadžeru "crvenih" Rafi Benitezu.

"To se neće dogoditi. Ne dam Toresa. Ako se on kojim slučajem bude prodao, odmah bih dao otkaz", rekao je Benitez, prenosi britanski San.

Govoreći o Toresu koji je sa 10 postignutih golova najbolji strelac Premijer lige, Benitez se osvrnuo i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << loše rezultate u poslednje vreme za koje veruje da im je došao kraj.

"Danas je unutar kluba drugačija atmosfera nego pre pet godina kada sam došao. Popularnost Liverpula je kao iz osamdesetih godina, a to je sjajno. Svi nas samo hvale, navijači nam veruju, i zato znam da ćemo biti sve bolji", istakao je menadžer "crvenih" kome se ovih dana po prvi put ozbiljno drma klupa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.