Benfika slavila, Žile učestvovao u drugom golu o kojem će se tek pričati! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika slavila, Žile učestvovao u drugom golu o kojem će se tek pričati! (video)

Benfika je uspela da slavi na svom terenu protiv Gimaraeša sa 2:0, a oba gola postigao je Žonas.

Probleme je imala Benfika u prvom poluvremenu, nisu lako stizali do gola Gimaraeša, a uspeli su da "probiju" bunker protivnika tek u nadoknadi vremena.

Nakon centaršuta, lopta je pogodila u ruku jednog od fudbalera Gimaraeša, a Žonas je uzeo loptu i pogodio sa bele tačke za 1:0.

Lakše su disali u drugom poluvremenu igrači Benfike, a novi gol smo videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 78. minutu, bio je to gol o kojem će se tek pričati.

Andrija Živković je vodio loptu po sredini terena, vukao je kontru, dodao do Himeneza koji "rabonom" upošljava Žonasa za 2:0!

Igrali su srpski fudbaler, Ljubomir Fejsa je odigrao svih 90 minuta, dok je Andrija Živković izašao par minuta pre kraja utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Živković igrao 90 minuta, Žonas nastavio da rešeta...

Izvor: MozzartSport.com, 31.Mar.2018

Andrija Živković se učvrstio u prvoj postavi Benfike, igra u veznom redu u formaciji 4-3-3 i za sada mu to jako dobro ide. Na meču protiv Gimaraiša igrao je 90 minuta (kada ga je zamenio Seferović) i doprineo pobedi Orlova od 2:0 (1:0). Nije upisao ni gol niti asistenciju, ali je učestvovao kod...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.