Benfika ponovo u igri - Porto doživeo prvi poraz u sezoni!

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2018, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika ponovo u igri - Porto doživeo prvi poraz u sezoni!

Lisabonska Benfika dočekala je dugo čekani kiks lidera portugalske Primeire tako da je osam kola pre kraja prvenstva sve otvoreno po pitanju borbe za titulu.

Lider portugalskog šampionata Porto doživeo je veliki udarac u pretposlednjoj utakmici 26. kola Primeire, pošto je poražen u "komšiluku".

Porto je kao gost kapitulirao u Pasos de Fereiri, a jedini gol za domaćina postigao je Migel Vieira u 34. minutu prvog poluvremena.

Rezultat bi sigurno bio drugačiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a može biti da bi i konačan ishod utakmice bio povoljniji za Porto da je Janis Brahimi realizovao penal u 68. minutu.

Reprezentativac Alžira šutirao je jako loše tako da je golman Pasos de Fereire odbranio njegov udarac i sačuvao svom timu pobedu na koju se čekalo mesec i po dana.

Porto će zadržati lidersku poziciju na tabeli uprkos prvom prvenstvenom porazu ali sada ima samo dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Benfiku, dok će Sporting u slučaju pobede nad Čaveom smanjiti zaostatak na pet bodova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.