Benajun iz Liverpula prešao u Čelsi

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jul.2010, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benajun iz Liverpula prešao u Čelsi

LONDON, 2. jula 2010. (Beta-AP) - Doskorašnji fudbaler Liverpula Jusi Benajun potpisao je trogodišnji ugovor sa engleskim šampionom Čelsijem, saopšteno je u petak. Benajun (30) je imao važeći ugovor sa Liverpulom do 2013. godine, ali mu je uprava kluba ipak dozovlila da napusti Enfild. Čelsi nije saopštio detalje ugovora.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Benajun crvenu zamenio plavom

Izvor: Mondo, 02.Jul.2010

Jusi Benajun potpisao je trogodišnji ugovor sa engleskim šampionom Čelsijem.

Nastavak na Mondo...

Benajun prešao u Čelsi

Izvor: GoSerbia.com, 02.Jul.2010

Doskorašnji fudbaler Liverpula Jusi Benajun potpisao je trogodišnji ugovor sa engleskim šampionom Čelsijem, saopšteno je danas.

Nastavak na GoSerbia.com...

Benajun prešao u Čelsi

Izvor: SrbijaNet.rs, 02.Jul.2010

Dosadašnji prvotimac Liverpula, Izraelac Josi Benajun, prešao je u redove engleskog prvaka Čelsija, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Iskusni reprezentativac Izraela u protekle tri sezone odigrao je za Liverpul 134 utakmice na kojima je postigao 29 golova, a u Čelsiju

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.