Ben odlazi na pauzu kao najbolji strelac, a onda je usledio ŠOU sa navijačima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben odlazi na pauzu kao najbolji strelac, a onda je usledio ŠOU sa navijačima (VIDEO)

Sada sledi zimska pauza.

Kalendarska godina za fudbalere Crvene zvezde je završena. Ekipa Vladana Milojevića je u utakmici 21. kola Superlige Srbije pobedila Čukarički i tako potvrdila status jesenjeg prvaka. Jedan od strelaca u trijumfu od 2:1 (više pročitajte OVDE), bio je i El Fardu Ben. Napadač sa Komora "načeo" je mrežu Brđana u prvom poluvremenu, sa bele tačke.

- Bilo je veoma bitno da postignem pogodak u ranom delu utakmice, znao sam da će to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doneti mirnoću ekipi. Možda je ovaj penal bio specifičan zbog zaleđenog terena, ali već sam mnogo puta okušao šut sa te pozicije. Dobio sam šansu, iskoristio sam je i mnogo sam srećan zbog toga. Mogao sam da postignem i drugi gol, žao mi je što nisam uspeo - rekao je Ben za klupski sajt.

Najveći rival igračima obe ekipe u proteklim danima bilo je vreme. Utakmica je bila planirana za subotu, ali je odložena za dan kasnije. Kasnije, zbog snega menjana je i satnica.

- Svi su videli da je teren bio u lošem stanju, zaista nije bilo lako. Navikli smo na brzu podlogu, gde lopta drugačije odskače nego po ovom terenu i zato je bilo teško da prikažemo našu igru. Ipak, to nije uticalo mnogo na nas. Fokusirani smo na teren, zadatak nam je uvek da ostvarimo trijumf, u kakvim god uslovima da igramo. Mislim da smo pružili izuzetno dobru partiju.

Na zimsku pauzu, Ben odlazi kao najbolji strelac u redovima crveno-belih.

- Ova polusezona je bila veoma uspešna, kako za mene, tako i za moju ekipu. Jako je bitno da i posle pauze zadržimo fenomenalnu atmosferu koja vlada u našim redovima, kao i da nastavimo sa predanim radom. Verujem u svoje kvalitete, znao sam da ću postići dosta golova, ali nisam mislio da ću biti najbolji u ekipi. Ipak, najvažnije je da smo završili ovaj deo kao prvi na tabeli, uz veliku prednost, nije toliko važno ko je koliko golova dao - zaključio je Zvezdin napadač koji je u drugom poluvremenu imao još jednu priliku. Ali njegov šut sa bele tačke odbranio je golman Čukaričkog Nemanja Stevanović.

Možete i da pogledate kako je proslavljena titula.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.