Ben će svoju poruku za crveno-beli deo Srbije nositi na kopačkama! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben će svoju poruku za crveno-beli deo Srbije nositi na kopačkama! (foto)

Reprezentativac Komora spremio je unikatne kopačke za večerašnji meč sa Liverpulom. Poruka koju će nositi na obući oduševiće navijače Crvene zvezde.

Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben trebalo bi i večeras da bude u startnoj postavi za duel sa Liverpulom.

Reprezentativac Komora dao je ogroman doprinos tokom kvalifikacija ali u grupnoj fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona nije uspeo da se upiše u strelce.

Večeras bi u grotlu "Marakane" mogao do prvog gola za Zvezdu u elitnom takmičenju, a za tu priliku pripremio je posebno dizajnirane kopačke.

Ljudi koji se bave ukrašavanjem obuće i pravljenjem unikata sa posebnim porukama spremili su nešto novo za El Fardu Bena.

Fudbler Crvene zvezde večeras će nositi kopačke na kojima će pisati "Ponos i Čast", a na njima će se naći i grb kluba za koji nastupa, ali i slika navijača crveno-belih sa šalom i kačketom.

Kako će izgledati kopačke koje će El Fardu Ben nositi večeras možete detaljno videti klikom OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ben se oglasio iz svlačionice! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018

Ovo je njegov uvod u večerašnji spektakl...Napadač Crvene zvezde El Fardu Ben pre oko sat vremena oglasio se na svom profilu na Instagramu - iz svlačionice, a uz fotografiju svog dresa koji će nositi večeras protiv Liverpula...Ukoliko bude uspeo i da savlada Alisona, pa još i ako Zvezda dobije...

Nastavak na Sportske.net...

Ben: Lakše je igrati kad nemaš šta da izgubiš

Izvor: B92, 06.Nov.2018

Napadač Crvene zvezde Mohamed el Fardu Ben oduševljen je posle pobede crveno-belih nad Liverpulom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.