Ben Simons ne igra na Mundobasketu

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 10:19

Ben Simons ne igra na Mundobasketu

Košarkaš Bruklina Ben Simons propustiće još jedno veliko takmičenje i neće se odazvati pozivu Australije za Mundobasket.

Činilo se da će ovoga puta biti drugačije i da će se Simons pridružiti "kengurima", jer bi to pogodovalo obema stranama.

Australija bi dobila veliko NBA pojačanje, dok bi za Simonsa to bila prilika da novu sezonu dočeka u punoj spremi.

Umesto toga, Simons je odlučio da leto posveti oporavku što i stoji u saopštenju koje su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovi Netsi dostavili tamošnjem savezu.

Simons punih 10 godina nije igrao za Australiju, a prethodno je bio prijavljen za prethodno Svetsko prvenstvo, potom i Olimpijske igre, samo da bi u poslednjem trenutku izostao sa spiska.

Australija će se nadmetati u grupi E zajedno sa Nemačkom, Finskom i domaćinom Japanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.