Ben Arfa prešao u Nicu

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Arfa prešao u Nicu

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa karijeru će nastaviti na pozajmici u Nici, saopštio je danas član Lige 1.
Nica je postigla načelan dogovor sa Ben Arfom, koji bi u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor nakon što prođe medicnske preglede.

On je ovu sezonu počeo u Halu kao pozajmljen igrač Njukasla, ali se zbog lošeg ponašanja rastao sa ovim klubom.

Ben Arfa je karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << počeo u Lionu, a pre dolaska u Njukasl nosio je dres Marseja.

Prošao je sve reprezentativne selekcije Francuske, dok je za seniorski tim "trikolora" odigrao 12 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ben Arfa prešao u Nicu

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa karijeru će nastaviti na pozajmici u Nici, saopštio je član Lige 1...Nica je postigla načelan dogovor sa Ben Arfom, koji bi u ponedeljak trebalo da potpiše ugovor nakon što prođe medicnske preglede...On je ovu sezonu počeo u Halu kao pozajmljen igrač Njukasla,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.