Ben Arfa među svecima

Izvor: RTS, 04.Jul.2016, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Arfa među "svecima"

Prvo pojačanje PSŽ-a za novu sezonu, i prvi igrač kojeg je doveo novi trener "svetaca" Unaj Emeri je Hatem Ben Arfa.

Ben Arfa je sa Parižanima potpisao ugovor do 2018. godine i tako postao prvo pojačacnje za novu sezonu.
Tokom karijere 29-godišnji francuski fudbaler nastupao je za Lion, Marselj, Njukasl i Hal, pre nego što je u januaru prošle godine stigao u Nicu, u kojoj je "oživeo" igračku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << karijeru i bio najbolji igrač tima sa 18 golova na 35 mečeva.
"Potpisivanje ugovora sa Pari Sen Žarmenom je veoma veliki i poseban trenutak za mene. Ovaj tim je oduvek bio poseban za mene, tako da mi se ostvario dečački san da nosim ovaj dres. Učiniću što je moguće da svojim igrama pomognem klubu i obradujem navijače", rekao je Ben Arfa za klupski sajt.
Ben Arfa sa Lionom ima osvojene četiri šampionske titule, Kup i dva Liga Kupa, dok je kao član Marselja osvojio Ligu, Kup i Liga Kup Francuske.
Dres reprezentacije Francuske nosio je 15 puta, postigao je dva gola, ali nije se našao na konačnom spisku Didijea Dešama za šampionat Evrope.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rajola dovodi Murinju pakleno pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2016

Igrač za koga je čuveni italijanski agent rekao da je najtraženiji na svetu, mogao bi ovog leta da završi na 'Old Trafordu'...Francuski 'Infosport +' saznaje da Mino Rajola aktivno radi na transferu svog štićenika Bleza Matuidija u Mančester Junajted...Dolazak Emerija za kormilo Pari Sen-Žermena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.