Belorusi kompletirali treće kolo, na vrhu tabele veliko iznenađenje!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 19:45

Belorusi kompletirali treće kolo, na vrhu tabele veliko iznenađenje!

Prošle sezone jedva izbegli ispadanje, sad znaju samo za pobede.

Beloruska liga je u ovih nekoliko nedelja pravi melem na ranu fudbalskim zaljubljenicima širom sveta, s obzirom da je gotovo u čitavom svetu zaustavljeno takmičenje zbog pandemije koronavirusa.

I oni koji je nikada nisu pratili, sada već dosta znaju o ekipama poput Nemana, Gorodeje, Slutska i drugih.

Ali, pravi hit u ova prva tri kola je ekipa Energetika, koja ima maksimalan učinak, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tri pobede i usamljena je na vrhu tabele sa devet osvojenih bodova.

Danas je Energetik na svom terenu savladao ekipu Minska sa 2:0, a golove su postigli Nosko u 21. i Jakšibajev u nadoknadi vremena. Domaći su pobedu izborili, iako su u poslednjih dvadesetak minuta imali igrača manje na terenu.

U preostala dva današnja susreta trećeg kola Vitebsk je kao gost savladao Smoleviči sa 1:0, a Slutsk je takođe kao gost sa 3:2 savladao ekipu Isloka iz Minska.

-

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.