Belingema čeka suspenzija?

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 21:20

Belingema čeka suspenzija?

Fudbaler Reala Džud Belingam mogao bi da bude suspendovan ukoliko Komitet takmičenja u La Ligi proceni da je vređao Mejsona Grinvuda.

Reč je o incidentu sa susreta Hetafe - Real Madrid (0:2) kada je utvrđeno uz pomoć čitača sa usana da je Belingam Grinvuda nazvao "silovateljem".

Sudija to nije video na terenu, te shodno tome incident nije uneo u zapisnik, ali je posle intervencije Hetafea, preko delegata sve prosleđeno na adresu La Lige.

Čelnici lige >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su potom ceo slučaj prebacili na Komitet takmičenja.

Čitač sa usana je informisao komitet o svojom tumačenju snimka, a ostaje da se vidi kako će se ceo slučaj razrešiti.

To bi posle eventualnih žalbi moglo da potraje nekoliko nedelja, a u slučaju da bude proglašen krivim, Belingem bi mogao da bude suspendovan četiri utakmice.

Problem za Belingema je to što je on već sada van terena zbog povrede članka.

Veruje se da zbog toga neće moći da pomogne ekipi u naredne tri nedelje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.