Belingem se vraća

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 17:16

Belingem se vraća

Fudbaler Real Madrida Džud Belingem biće spreman za utakmicu protiv Valensije.

Njegov trener Karlo Ančeloti je potvrdio da se Englez oporavio od povrede skočnog zgloba zbog koje je propustio tri meča

"Belingem nije mnogo trenirao sa saigračima, ali sve što je uradio individualno je uradio dobro. Spreman je i igraće sutra", rekao je Ančeloti.

Madriđani u subotu gostuju Valensiji u želji da sačuvaju šest bodova prednosti ispred Đerone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Primeri.

Belingem, vodeći strelac španske lige sa 16 golova, nije igrao otkako je u pobedi protiv Đirone 10. februara postigao dva gola.

Bez 20-godišnjeg Belingema, Real je upisao pobede od 1:0 protiv Lajpciga i Sevilje i odigrao nerešeno 1:1 sa Rajo Valjekanom.

Real Madrid će sledeće sedmice dočekati Lajpcig u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SJAJNA VEST ZA MADRIĐANE: Belingem je spreman za meč sa Valensijom

Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2024

Vraća se Džud Belingem. Fudbaler Real Madrida Džud Belingem biće spreman za utakmicu protiv Valensije nakon što se oporavio od povrede skočnog zgloba, rekao je Karlo Anćeloti. „Belingem nije mnogo trenirao sa saigračima, ali sve što je uradio individualno je uradio dobro. Spreman je i igraće...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.