Belingem junior (17) bi da izađe iz senke starijeg brata – dva gola za preokret VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 18:26

Belingem junior (17) bi da izađe iz senke starijeg brata – dva gola za preokret VIDEO

Fudbaleri Sanderlenda savladali su Roterdam nakon preokreta (2:1) u okviru trećeg kola Čempionšipa, a glavna zvezda je bio Džob Belingem.

Mlađi brat Džuda, veziste madridskog Reala, je postigao oba gola za domaći tim kojim su stigli do prve pobede, ali i prvih bodova ove sezone.

Smešio se "crnim mačkama" i treći poraz kada je u 20. minutu kada je Hakim Odofin doveo goste u prednost, ali je usledila eksprensa reakcija 17-godišnjaka.

Iskoristio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povratnu loptu Danijela Nila i glavom smestio loptu u mrežu samo dva minuta kasnije. Bio je to njegov prvi gol u seniorskoj konkurenciji, nakon što je ovog leta stigao u novi tim iz Birmingema.

Pola sata kasnije je preciznim udarcem na asistenciju Bredlija Daka, sjajnim fudbalerom Blekburna pre povreda, doneo potpuni preokret i veliko slavlje navijačima na "Stadionu svetlosti".

U ostalim mečevima Sautempton je spasao Če Adams golom u četvrtom minutu nadoknade drugog poluvremena za pobedu nad Plimutom (2:1).

Lester je savladao Kardif (2:1), a Ipsvič je bio bolji od Kvins Park Rendžersa (0:1). Te dve ekipe su jedine koje imaju sve tri pobede iz prva tri kola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brest izbio na čelo posle nove pobede

Izvor: B92, 20.Avg.2023, 17:03

Fudbaleri Bresta izbili su na čelo tabele u Ligi 1 posle nove pobede...Oni su kao gosti savladali Avr sa 2:1 (1:0) i tako posle trijumfa nad Lansom, stigli do nova tri boda...Brest je poveo u 28. minutu preko Romana del Kastilja...Uspeo je Avr da izjednači u 52. minutu preko Dalera Kuzjajeva, ali je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.