Belingem: Želim da igram u Realu još 10-15 godina

Izvor: B92, 18.Okt.2023, 23:35

Belingem: Želim da igram u Realu još 10-15 godina

Fudbaler Reala i engleski reprezentativac Džud Belingem izjavio je da bi voleo da u narednih 10 do 15 godina igra za madriski klub.

Belingem je proglašen za igrača sinoćnje utakmice izmedju Engleske i Italije (3:1) u kvalifikacijama za EP 2024.

"Uživam u ovom trenutku u fudbalu. Ljudi u klubu i reprezentaciji daju mi slobodu da igram onako kako ja to volim. U poslednjih nekoliko meseci radim na tome da što bolje ulazim u kazneni prostor, a kada udjem, gladan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam golova", rekao je Belingem.

On je ove sezone na devet mečeva u svim takmičenjima proglašen za igrača utakmice. Engleski fudbaler je u letnjem prelaznom roku stigao u Real iz Borusije Dortmund.

"Moram da ispunim velika očekivanja, pošto sam imao veliki transfer. Real je klub u kojem želim da igram narednih 10 do 15 godina. Svidja mi se tamo. Unapredio me dolazak u Real. Kada ste svaki dan u blizini saigrača tih mentaliteta i kvaliteta, to vas dovodi na novi nivo i mentalno, fizički i tehnički", zaključio je Belingem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.