Belić: Nisam imao dilemu

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 23:27

Belić: Nisam imao dilemu

Mladi fudbaler Kristijan Belić novi je igrač Čukaričkog, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je vratio još jednog srpskog igrača iz inostranstva, a na Banovo brdo Belić je stigao iz Olimpijakosa.

"Šest godina sam proveo u inostranstvu, i u principu mogao sam da nastavim u nekom klubu preko granice. Ali, želeo sam da se vratim, da „resetujem“ karijeru, ovde su mi porodica. Čukarički mi je kao klub delovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najzdravije, između ostalog i zbog forsiranja mladih igrača. Čim je stigla ponuda, prihvatio sam je bez većeg razmišljanja", rekao je Belić za klupski sajt.

Igra na poziciji defanzivnog veziste, a bio je član selekcije Srbije do 17, 18 i 19 godina.

"Činjenica da je Saša Ilić šef stručnog štaba je još jedan od razloga što sam potpisao ugovor sa Čukaričkim. Igrao je na poziciji koju sada pokrivam i od njega ću moći mnogo toga da naučim. I kao mali sam gledao Saleta, pokuddavao da skidam njegove poteze", rekao je Belić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.