Belgijski biciklista pao s mosta

Izvor: Beta, 15.Avg.2020, 21:55

Belgijski biciklista pao s mosta

Belgijski biciklista Remko Evenpel doživeo je frakturu karlice i kontuziju pluća prilikom pada na Trci oko Lombardije, saopštila je danas njegova ekipa.Tim Desenink (Deceuninck) je naveo da je 20-ogodišnji biciklista preleteo preko ograde mosta i da "do daljnjeg neće biti raspoloživ".To će umnogome uticati na okončanje sezone, pre svega učešće Evenpela u ovogodišnjem Djiro d'Italija (3-25 oktobra), što je trebalo da bude njegova prva velika trka.Evenpel je bio veoma uspešan u dosadašnjem delu sezone, i lako je pobedio u sve četiri trke u kojima se takmičio.Bio je medju glavnim favoritima za pobedu u Lombardiji, i u trenutku pada se nalazio u vodećoj grupi.Tokom spuštanja niz padinu, 40 kilometara od cilja Belgijanac je udario u ogradu mosta i pao na drugu stranu.Lekari su brzo došli do njega i prebacili ga u Komo u bolnicu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Belgijski biciklista pao s mosta

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Avg.2020

Belgijski biciklista Remko Evenpel doživeo je frakturu karlice i kontuziju pluća prilikom pada na Trci oko Lombardije, saopštila je danas njegova ekipa...Tim Desenink (Deceuninck) je naveo da je 20-ogodišnji biciklista preleteo preko ograde mosta i da "do daljnjeg neće biti raspoloživ"...To će...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.