Belgijanci ne žele da igraju u ponedeljak

Izvor: B92, 03.Jul.2022, 23:03

Belgijanci ne žele da igraju u ponedeljak

Košarkaška reprezentacija Belgije ne želi da igra u ponedeljak odloženi meč kvalifikacija sa Srbijom.

Kako prenosi Sport klub, Belgijanci su već saopštili tu odluku, a ukoliko se ne pojave u zakazano vreme, meč će biti registrovan služebnim rezultatom – 20:0 u korist Srbije.

Utakmica je prekinuta zbog lošeg funkcionisanja osvetljenja. Iako je u jednom trenutku delovalo da će meč biti nastavljen, problemi sa osvetljenjem su se ponovo pojavili.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Utakmica je trebalo da bude nastavljena u 21:55, ali pošto se nisu stekli uslovi za to u predviđeno vreme, odlučeno je da meč bude odigran u ponedeljak.

Ipak, možda ne bude ni odigran ukoliko Belgijanci ostanu pri ovoj odluci i ne pojave se u ponedeljak u niškom "Čairu".

Početak meča je zakazan za 19 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Belgijanci ne žele da igraju odloženi meč protiv Srbije

Izvor: Danas, 03.Jul.2022

Košarkaška reprezentacija Belgije ne želi da igra za ponedeljak odloženi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Srbijom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.