Belgija - Proradio Marko Šćepović!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belgija - ''Proradio'' Marko Šćepović!

Bivši napadač Partizana večeras postigao svoj prvi gol u dresu belgijskog Muskrona. Pogodio i Kosanović.

Ekipa ''srpskog'' Muskrona večeras je kao gost osvojila bod na gostovanju Beverenu, a meč je završen rezultatom 3-3.

Čak trojica srpskih internacionalaca zaigrala su od prvog minuta za Muskoron - Marko Ššepović, Nikola Gulan i Filip Marković. Na klupi su bili Nikola Aksentijević i Marko Pavlovski, a Aksentijević je dobio priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zaigra od 55. minuta.

Meč je bio pun preokreta, Muskron je dva puta vodio, a drugi put od 84. minuta, kada je naš Marko Šćepović postigao svoj prvenac ove sezone, za vođstvo od 3-2.

Ipak, iako je ekipa Beverena imala igrača manje, u finišu je uspela da osvoji bod, pa je Muskron i posle šest odigranih kola bez pobede u šampionatu Belgije (dva remija i četiri poraza).

Za to vreme, Jankovićev Mehelen je večeras upisao drugu pobedu, rezultatom 2-1 na svom terenu protiv Leuvena.

Dalibor Veselinović, Milan Kosanović i Vladimir Volkov su i ovog puta bili u startnoj postavi Mehelena, a Kosanović je iz jedanaesterca u 78. mintu postigao drugi gol za domaće, čime je pitanje pobednika praktično bilo rešeno, a gosti su u finišu samo ublažili poraz.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRORADIO: Nesuđeno pojačanje Partizana postiglo prvenac u Belgiji (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Avg.2015

Bivši napadač Partizana Marko Šćepović upisao se u listu strelaca, prvi put od kada je stigao u Belgiju. On je u 83. minutu utakmice doneo Muskronu prednost od 3:2. Nažalost, “Muskronović” nije uspeo da savlada Beveren, pošto je utakmica završena 3:3.. . (Izvor: YouTube/Football Score). Od...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.