Beleti produžio ugovor

Izvor: B92, 15.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beleti produžio ugovor



Brazilski odbrambeni fudbaler Žulijano Beleti produžio je ugovor sa španskom Barselonom do 2009. godine. Beleti je prošle sezone postigao pobednički gol na utakmici Barselone sa Arsenalom u finalu Lige evropskih šampiona, koju je aktuelni španski šampion dobio sa 2:1, iako je gubio sa 0:1.

Brazilac je tada u igru ušao kao rezervni igrač i svojim prvim golom u dresu Barselone, 10 minuta pre kraja utakmice, svom timu doneo titulu šampiona Evrope.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Svi u klubu su mi rekli da je ono što se dogodilo u Parizu plod mog profesionalnog rada. Verujem da je Barselona zbog toga (ne samo zbog pobedničkog gola) odlučila da mi produži ugovor", rekao je 30-godišnji desni bek na današnjoj konferenciji za novinare.

Beleti je u Barselonu došao 2004. godine iz Viljareala, a prethodni ugovor bi mu istekao 2008.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.