Belenji optužuje Srbina: Jovanović je simulant

Izvor: Sportal.rs, 23.Jan.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belenji optužuje Srbina: Jovanović je simulant

Trener Standarda, Laslo Belenji, misli da ga je Milan Jovanović obmanuo kada mu je rekao da je nespreman za meč protiv Anderlehta. Rumun je na indirektan način poručio srpskom reprezentativcu da namerno izbegava utakmice čuvajući se od eventualne povrede kako ne bi ugrozio već izvestan transfer.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović simulant po Belenjiju

Izvor: Glas javnosti, 23.Jan.2010

Trener Standarda Laslo Belenji smatra da ga je Milan Jovanović obmanuo kada mu je rekao da je nespreman za meč protiv Anderlehta. Mađar je na indirektan način poručio srpskom reprezentativcu da namerno izbegava utakmice čuvajući se od eventualne povrede kako ne bi ugrozio već izvestan transfer...-...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.