Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2021, 22:23

Belenenseš protiv Benfike s dva igrača manje i dva golmana?!

Zanimljiva situacija...

Čudna scena na stadionu Belenensesa manje od pola sata pre utakmice protiv Benfike. Na terenu su samo igrači gostujućeg tima i zagrevaju se, dok od domaćina nema ni traga ni glasa.

Ubrzo se, prvo preko društvenih mreža raširila vest, a onda su preneli i svi relevantni portugalski mediji: Belenenses nema dovoljan broj igrača i meč protiv Benfike počeće sa samo devetoricom?!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
U prvi mah čak se pojavila infromacija da domai nemaju više od sedmorice fudbalera, što ne bi bilo dovoljno da utakmica počne, ali u međuvremenu su ipak "pribavili" još dvojicu i kako sada stvari stoje susret bi trebalo da krene prema planu, od 21.30.

Problem je veliki broj fudbalera zaraženih koronavirusom. Belenenses ih ima čak 17, pa će se među ovom devetoricom na terenu naći čak dvojica golmana. Jedan brani, drugi igra štopera... Praktično, domaćin će ustvari imati tri igrača manje.

Ispratićemo naravno kako će ovaj meč teći, mada je prilično izvesno da bi moglo da dođe do prekida. Ukoliko se dvojica domaćih igrača povrede (odglume povrede), arbitar neće imati kud, moraće prema pravilima da odsvira kraj.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.