Bekvalac napustio OFK Beograd

Izvor: TV Arena Sport, 10.Nov.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekvalac napustio OFK Beograd

Dragoljub Bekvalac je napustio OFK Beograd. Iskusni stručnjak nije imao dovoljno hrabrosti da se uhvati u koštac sa problemima, pokupio je stvari i otišao iz kluba.

Prvi pik za naslednika Bekvalca je Simo Krunić, koji je poslednju trenersku epizodu imao u Jagodini.

Krunić je već sedeo na klupi OFK Beograda, a dres Romantičara nosio je od 1992. do 1994. i odigrao je 59 utakmica. Predvodio je svojevremeno omladinsku selekciju, a potom i prvi tim 2009. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
Trenutno je bez angažmana. U opticaju su i imena Gorana Lazarevića, asistenta u stručnom štabu, kao i Petra Divića, trenera kadetske ekipe.

Bekvalac je na mesto šefa struke "Romantičara" postavljen 23. avgusta, na klupi je zamenio Vladimira Petrovića Pižona.

OFK Beograd nalazi se na 13. poziciji Superlige Srbije.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.