Bekrić i Jelača najbolji u Beogradu

Izvor: B92, 17.Dec.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić i Jelača najbolji u Beogradu

Atletičar Partizana Emir Bekrić i atletičarka Crvene zvezde Tatjana Jelača proglašeni su za najbolje u 2013. u izboru Atletskog saveza Beograda.

Bekrić je ove godine osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi u disciplini 400 metara prepone, kao i zlato na šampionatu Evrope u konkurenciji mlađih seniora.

Jelača je letos osvojila srebro na Mediteranskim igrama u bacanju koplja, dok je na šampionatu sveta bila deveta.

Ovo priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će mi biti veliki podstrek. Ono je dokaz da se kvalitet i prave vrednosti prepoznaju Zahvalan sam Atletskom savezu Beograda na podršci tokom karijere i trudiću se da i dalje predstavljam zemlju u najboljem svetlu“, rekao je Bekrić.

U konkurenciji mlađih seniora i seniorki laureati su Sara Savatović (Novi Beograd) i Milan Ristić (Crvena zvezda), dok su najbolji u konkurenciji starijih juniora i juniorki Kristina Vujanić (Novi Beograd) i Aleksandar Mrđenović (Crvena zvezda).

Za najboljie klubove proglašeni su Partizan u konkurenciji seniora i Novi Beograd u konkurenciji juniora.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.