Bekrić apeluje: Pomozimo Lani Nikolić

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekrić apeluje: Pomozimo Lani Nikolić

Reprezentativac Srbije Emir Bekrić pozvao je, na konferenciji za novinare u Beogradu, građane da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć šestogodišnjoj Lani Nikolić, kojoj je neophodna hitna transplantacija koštane srži:
(FOTO: AP)
Želim da najavim još jednu veoma važnu trku. Za šestogodišnju Lanu Nikolić to je trka života, jer boluje od teškog oblika aplastične anemije i neophodna joj je hitna transplantacija koštane srži u inostranstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pošto nam vreme brzo ističe, molim sve ljude dobre volje da se uključe u humanitarnu akciju i pošalju solidarni SMS na 4022.
Bekrić je, posle potpisivanja sponzorskog ugovora sa kompanijom Komtrejd, kazao da je cena poruke 100 dinara prema svim mrežama:
Svaki vaš SMS biće od velike pomoći Lani, na isti način na koji bi sutra mogao da bude dragocen za bilo koga od nas.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.