Beker postao profesionalni pokeraš

Izvor: Blic, 02.Mar.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beker postao profesionalni pokeraš

Nekadašnji prvi teniser sveta, Boris Beker počeo je karijeru profesionalnog igrača pokera, piše danas nemački dnevnik Die Welt.



"Od prošle godine intenzivno vežbam", rekao je bivši nemački teniser tom listu.

Beker je, piše "Velt", potpisao unosan ugovor o partnerstvu sa najznačajnijim organizatorom pokerskih turnira na internetu.

"Ono što me zadivljuje u pokeru jeste psihologija - šta misli protivnik o meni i šta ja mislim o njemu", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je trostruki pobednik Vimbldona - 1985, 1986. i 1989, koji je tenisku karijeru završio u junu 1999. godine.

Beker (40) je igrao "nekoliko puta poker" dok se još bavio tenisom, a, kako je objasnio, "posebno u Vimbldonu kada su mečevi prekidani zbog kiše".

Beker bi u novoj igri mogao da susretne i bivše profesionalne tenisere koji su se okrenuli pokeru, poput Francuza Anrija Lekonta ili Rusa Jevgenija Kafelnikova.

"Voleo bih da znam da li ljudi poput Andrea Agasija, Pita Samprasa, Džona Mekenroa, Štefana Edberga, Ivana Lendla ili čak Džimija Konorsa uspevaju da sačuvaju hladnokrvnost u pokeru", rekao je Beker.

Beker je tokom teniske karijere pobedio na 49 turnira u pojedinačnoj konkurenciji i zaradio 25 miliona dolara.

U Berlinu ga sada očekuje prvi turnir u pokeru. Beker želi da učestvuje na velikom evropskom finalu u aprilu, u Monte Karlu, na kojem će se okupiti 800 profesionalnih pokeraša.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beker postao profesionalni pokeraš

Izvor: B92, 03.Mar.2008, 14:37

..Bivši najbolji teniser sveta Boris Beker, započeo je karijeru kao profesionalni igrač pokera, javlja nemački dnevnik 'Die Velt'. "Igram intenzivno još od prošle godine", rekao je 40-godišnji Beker koji je u svojoj karijeri osvojio Vimbldon tri puta, a nedavno je potpisao sponzorski ugovor sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.